Hello Folks! Welcome to Our Blog.

KUMPULAN FIREHOSE VIVO

And, Yeah, There are a lot of tutorials available explaining how to unlock bootloader and root vivo phones, butnearly all of them do not work. If you are using linux then type sudo. Your Vivo Phone is now Unlocked. If You have any confusion or question, leave a comment. Download the modified fastboot instead of using an official version. Not Working For Me! This comes up. You are using some "vivo bootloader unlock by Hakkim. The content are yours only. See this.

It seems like you have already installed fastboot systemwide. To use the fastboot binary in current directory Use this command :.

Now I got a new error.

Moveit dual arm

See this XDA Developers was founded by developers, for developers. It is now a valuable resource for people who want to make the most of their mobile devices, from customizing the look and feel to adding new functionality.

Are you a developer? Terms of Service. Hosted by Leaseweb. Mahesar Sep Ssssss Jan LimWilliam65 Jan Suggested Apps. Navigation Gestures Customizable gesture control for any Android device. XDA Labs Labs is an independent app store that gives developers full control over their work. Substratum The ultimate, most complete theming solution for Android.

XDA Feed The best way to get cutting edge news about your device! Thanks Meter : If this method isn't working for you, don't worry, I have another working method posting soon Now you can port and flash twrp recovery and Custom Roms on your vivo devices. Junior Member. Thanks Meter : 0. Join Date: Joined: Oct OP Member. Join Date: Joined: May Enable Oem unlock from developer options. First You have to enable oem unlock from developer options Then download the vivo fastboot from the link above And follow the steps above.Here is to share the tutorials and knowledge about Mobile Phones, Android, Mobile Repair, Blogging, Windows and all other technical issues and solutions with you through the Networked World of the Internet.

Cara Flash Vivo Y53 (1606) Via QFIL

Hello Friends Please. Please Share Your Thoughts.

Rb2s bond type

Home About Privacy. Here we are giving some important FireHose Programmer file for Xiaomi Mi smartphones, which helps you to flash and unlock Mi account for the below models. Just open the flash tool and manually select the firehose file and format or unlock the phone.

There are so many Android devices which used the universal FireHose Programmer file to flash or unlock the phone. So if you find the Qualcomm chipset model, then you can try the same chipset number FireHose file. Note: Before format please backup the whole firmware and user data, after format or unlock using firehose file you will not recover your user data and if anything wrong happened you can flash the using the backed up firmware. Unknown August 6, at PM. Unknown October 15, at AM.

Unknown January 26, at AM. Prosanta June 30, at PM. Newer Post Older Post Home. Subscribe to: Post Comments Atom. Follow Us 4, 50 18kFollow by Email. Here you can download latest version of Oppo flash tool and Msm download tool, please go through the below topic to download flash tool for MRT Dongle 2. MRT dongle software version 2. UMT has a ne Recent Post.Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.

Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts. If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us. Attached Images flash done. PNG Posts: Member: Status: Offline Quote:. Originally Posted by aryanmobile OK Waiting for response Ignored Init Handshake Sequence Done Executing Loader High Speed Driver is not installed.

Done Writing [sbl1. Done Writing [rpm. Done Writing [tz. Done Writing [devcfg. Done Writing [adspso. Done Writing [boot. Done Writing [recovery. Done Writing [mdtp.

Vivo V9 (1723) PD1730F Firmware | Flash via QFIL

Done Writing [cmnlib. Done Writing [cmnlib Done Writing [keymaster. Done Writing [survival. Done Applying PatchesYour download will start within 20 seconds.

prog emmc firehose vivo y53

Template Updates. Home prog emmc firehose vivo y91 y93 y95 v Subscribe to: Posts Atom. It is vital to properly recognize and plan your income and create a structured plan for EMIs, savings, investments, coverage and other costs. While it may now not be feasible to increase the earnings amount, expenses can honestly be planned nicely in advance. Once you have got achieved this, see how much you could shop by running on these expenses.

The student needs to repair and observe an expense budget for every month. How To Take your loan in small amounts Tuition fees is paid in tranches at the end of each educational cycle, be it a year or a semester. Therefore, it's miles prudent to be able to draw your loan amount in respective tranches instead of one single instance.

This allows you in saving interest amount, since hobby is levied by way of the lender handiest on the quantity which has been disbursed. Devise a repayment approach Repayment of an training loan normally starts offevolved six months to days after the final touch of studies. The borrower have to have a repayment method in vicinity earlier than the equated month-to-month instalment EMI begins.

Jjrc x9 manual

During the observe period, the lender typically prices easy interest or partial hobby at the loan. Therefore, it is really useful to repay some hobby all through the have a look at period to lower future EMIs. How To Manage Your Education Loan Before opting for an education mortgage, it is important to collate all relevant facts right from the documentation processes, eligibility criteria, fluctuations in hobby rates, compensation options, etc.

It is right to choose a mortgage that offers compensation flexibility, relaxed fee options, lower interest rates among other benefits.

A good credit score enables clients with competitive benefits to avail of any future loans home mortgage, vehicle loan, non-public mortgage, etc.

prog emmc firehose vivo y53

Pick Your Tool Categories 7zip for pc 7zip how to password protect Bootloop, hang, atau error karena lupa password bisa saja terjadi pada Vivo Y53 milikmu. Dengan metode flashing ini Vivo Y53 yang bermasalah tadi akan kembali normal karena sudah dilakukan flashing atau di ganti dengan Vivo Y53 firmware yang fresh tanpa error.

Osiris statue

NOTE: — Jika menggunakan baterai, lepaskan baterai dan tekan volume atas atau bawahbaru di hubungkan. Flash adalah salah satu cara untuk mengatasi masalah pada android.

Kurulus osman season 1 episode 25 in urdu

Salah satu contoh jika Vivo Y55S mengalami bootloop karena virus malware, bisa Cara termudah mengatasi android Vivo S7W yang bootloop adalah dengan flash. Menggunakan cara ini akan mengatasi Vivo S9 yang bermasalah seperti bootloop atau hang dan lemot. Flash merupakan salah satu cara untuk mengatasi android yang bootloop. Misal saja Vivo S12 yang mengalami masalah tersebut atau terserang virus malware, Tunggu samapi ter-download otomatis.

Share on: Twitter Facebook. Cara Flash Vivo Y53 mas ve 4. Cara Flash Vivo S12 Flash merupakan salah satu cara untuk mengatasi android yang bootloop. Cari untuk:.Bagaimana menurut anda tentang artikel ini? Apakah artikel ini bermanfaat? Tuliskan pendapat anda tentang artikel ini atau jika ada pertanyaan yang ingin disampaikan kepada kami.

Masukan anda akan membantu www. Salam Admin Arya : Ide Droid. Moho maaf jika mengalami kesulitan untuk mendownload, hal ini disebabkan karena safelink kami sedang mengalami gangguan.

Kami sedang memperbaiki masalah ini. Kamis, 12 Juli Tujuan saya adalah mengumpulkan koleksi supaya kedepannya mudah dicari ketika saya kehilangan data-data ataupun lupa, selain itu juga sekalian berbagi kepada sahabat idedroid agar bisa menikmatinya sama-sama. Manfaat Jika berbicara tentang apa itu firehose terus terang saya bukanlan pencipta file firehose jadi bukan sekedar tidak tahu tetapi memang tidak perlu diketahui dan apabila mengetahui lebih dalam maka akan lebih baik.

Yang perlu diketahui adalah bagai mana kita bisa menggunakan dan memanfaatkannya sesuai kebutuhan. Tahukah anda setiap smartphone pasti pernah mengalami masalah lupa pola dan permintaan verifikasi google accnt, kita tahu bahwa untuk mengatasi lupa pola dapat dilakukan dengan cara wipe data melalui recovery mode tapi apakah anda tahu bahwa tidak semua smartphone dapat dilakukan dengan cara seperti itu.

Diposting oleh Idedroid di Juli 12, Unknown 20 Januari Saifmobile 24 Juni Ry Cell 23 Juli Tambahkan komentar. Muat yang lain All rights reserved.Maaf Firmware27 telah kehilangan akses Google Drive, sehingga sebagian besar tautan Google Drive tidak dapat diakses, kami tidak dapat membuat cadangan file sebelumnya, tetapi kami akan terus mencoba membuat tautan Google Drive dapat diakses lagi. Klu via qfil apa harus UBL yah.? Ada versi untuk qfil only terbaru 1. Bs d bantu link nya.

Sudah dicoba AFTool 5.

prog emmc firehose vivo y53

Kebetulan punya temen tukang service hp. Dia punya UFI, katanya ga bisa direct pake ufi Tapi saya cobain download dulu deh OTA yang terakhir. Makasih banget atas respon dan bantuannya. Situs HP paling keren supportnya. Assalamualaikum bosku, Untuk pdf ex. Hp saya bootloop versi itu. Terima kasih Bosku. Maaf bos versi itu belum tersedia, jika sudah tersedia akan segera di update. Saya cari cari d google gak ada. Minta bantuannya ya gan. Mksh byk gan.

Minta fimeware untuk isntal update dari sdcard soalnya eror terus. ID: Silahkan berkomentar dengan cara yang sopan, kami menghargai setiap saran dan masukan demi kenyamanan bersama. EN: Please comment in a polite manner, we appreciate any suggestions and inputs for the sake of mutual convenience.

Bagikan Artikel ini.

Denso hp4 cummins

Anonim 1 November Unknown 13 Desember Unknown 25 Desember Unknown 17 Januari Azis Junaidi 18 Januari Unknown 30 Januari


Comments

Leave a Reply

Prog emmc firehose vivo y53
Add your widget here